Οινικές εμπειρίες, μοναδικές απολαύσεις

ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ

ANHYDROUS EXPERIENCE

Αυτή η γευστική δοκιμή αποτελεί την εισαγωγή στον σαντορινιό αμπελώνα.

Βυθιστείτε στην κουλτούρα του κρασιού της Σαντορίνης δοκιμάζοντας τοπικές ποικιλίες, μέσα από 5 σαντορινιά κρασιά.

SANTORINI EXPERIENCE

Αφιερωμένη αποκλειστικά στη Σαντορίνη, αυτή η γευστική δοκιμή αποκαλύπτει το μεγαλείο του ηφαιστειακού μικροκλίματος μέσα από τις γηγενείς ποικιλίες σταφυλιών.

Ξεδιπλώνονται οι καθαρές αυστηρές γραμμές όλων των Σαντορινιών κρασιών μας, λευκών – ροζέ – ερυθρών, σε 7 κρασιά.

Η γευστική δοκιμή απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να γνωρίσουν οινικά την Σαντορίνη, εξερευνώντας τα οινικά στυλ σε όλο το εύρος τους.

 

ASSYRTIKO LOVERS

Είσαι λάτρης του Ασύρτικου ? Τότε μην χάσεις την ευκαιρία να απολαύσεις μία μοναδική κάθετη γευστική δοκιμή 7 Ασύρτικων, διαφορετικών στυλ & διαφορετικών οινοποιήσεων.  Θα εξερευνήσεις την λευκή ντίβα ποικιλία σε βάθος, γνωρίζοντας την δυναμική παλαίωσής της.

 

Όλες οι γευστικές δοκιμές συνοδεύονται από το καλωσόρισμα του Chef μας & κριτσίνια.

Καινοτομία

ΕΥΕΞΙΑ

Από το αμπέλι στο κρασί ….από το κρασί στην ομορφιά…

Πρώτη φορά ο δεσμός κρασί – ευεξία είναι τόσο δυνατός.

Στην αυλή μας, έχουμε αφιερώσει έναν χώρο χαλάρωσης και ευεξίας, όπου η θεραπεύτριά μας προσφέρει ένα τελετουργικό σταφυλοθεραπείας προσώπου και χεριών.

Η Λένγκα Γρηγοριάδου – σύζυγος του οινοποιού  Απόστολου Μούντριχα καινοτόμησε το 2009, συνδέοντας  την αντιοξειδωτική δύναμη των σταφυλιών από τα οποία φτιάχνουμε τα κρασιά Αβαντίς, με την σύγχρονη φροντίδα προς τον εαυτό μας με οικολογική συνείδηση, την αποδοχή της ολιστικής αντίληψης του σώματός μας και όλα αυτά με τον αμπελουργικό τόπο της Σαντορίνης.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

ΓΙΑ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ

Άνυδρους Cellar Door

Φηρά Κοντοχώρι, 84700 Σαντορίνη

00 30 2286023140

Ξενάγηση: 11:00-21:00 | Εστιατόριο: 13:00-22:00

To Cellar Door λειτουργεί Απρίλιο έως τέλος Οκτώβρη.

  Ένας πολυχώρος αφιερωμένος στο κρασί

  ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

  Ο οινοτουρισμός μας είναι “must do” στην Σαντορίνη.

  Βασισμένοι στην ελληνική φιλοξενία, στο εγκάρδιο καλωσόρισμα και στα βραβευμένα κρασιά μας, καλωσορίζουμε τους Οινόφιλους με ένα διαφορετικό διαδραστικό μοντέλο οινοτουρισμού σε έναν πολυχώρο αφιερώμενο στην οινική κουλτούρα.

  Το παλιό υπαίθριο σινεμά των Φηρών μεταμορφώθηκε το 2009 στην κυκλαδίτικη επισκέψιμη ήσυχη αυλή μας. Εκεί, ανάμεσα στις μεγάλες δρύινες και τις τσιμεντένιες ωοειδείς δεξαμενές, πραγματοποιούνται οι ξεναγήσεις, το γεύμα και τα μαθήματα μαγειρικής.

  Στο κελάρι με τις Άφουρες (μεγάλα δρύινα σαντορινιά βαρέλια – όπως λέγονται στην διάλεκτο του νησιού) έρχεται ο επισκέπτης σε επαφή με την σαντορινιά παράδοση και τους πήλινους αμφορείς για την ωρίμανση του κρασιού.

  Το επισκέψιμο Anhydrous Cellar Door βρίσκεται στα Φηρά σε απόσταση περιπάτου μόλις 10 λεπτών από το κέντρο των Φηρών.

  Το Anhydrous Cellar Door προσφέρει διαφορετικές γευστικές δοκιμές είτε μόνο με κρασί είτε σε συνδυασμό με ελληνικούς πάντα μεζέδες, μαθήματα μαγειρικής, πριβέ γευστική δοκιμή είτε πριβέ γεύμα.

  Γαστρονομική αρμονία

  ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

  Σερβίρουμε αυθεντική ελληνική κουζίνα. 

  Τα πιάτα υπογράφει ο γνωστός Chef Γιάννης Μπαξεβάνης, οποίος τιμάει 30 χρόνια την ελληνική γαστρονομική κληρονομιά.

  Το μενού είναι εμπνευσμένο από τα κρασιά μας, σε συνδυασμό με την τοπική γαστρονομική παράδοση της Σαντορίνης, μοσχοβολώντας ελληνικά οικογενειακά Κυριακάτικα τραπέζια.

  Η ομάδα των sommeliers μας θα φροντίσει να σας προτείνει το κατάλληλο κρασί που ταιριάζει με τις επιλογές των πιάτων σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στο a la carte menu, το menu degustation, κρασί – τυρί ή να απολαύσετε by the glass το αγαπημένο σας κρασί με μια πιατέλα ελληνικών τυριών.

  Το εστιατόριο λειτουργεί μέσα στο Οινοποιείο καθημερινά από τις 1 μεσημέρι έως τις 8 βράδυ.

  a

  ΑΨΟΓΟ

  Το φαγητό ήταν εξαιρετικό ιδιαίτερα το chateaubriand μην παραλείψετε να το δοκιμάσετε! Το λευκό κρασί Αφουρα που δοκιμάσαμε ήταν απίστευτο σε ποικιλία ασύρτικο. Το προσωπικό ευγενέστατο, χαμογελαστό και εξυπηρετικότατο! Αξίζει να το επισκεφτεί κανείς.

  Μέσω Trip Advisor

  Ιούνιος 2019

  Εξαιρετική εξυπηρέτηση

  Εξαιρετική ποιότητα κρασιών και φαγητού. Το προσωπικό ευγενέστατο και πολύ σωστά ενημερωμένο για κάθε τύπο κρασιού, γρήγορη εξυπηρέτηση και πολύ όμορφος και με καλή ενέργεια, χώρος! Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

  Μέσω Trip Advisor

  Ιούλιος 2019

  Εξαιρετικός Χώρος

  Στην καλύτερη περιοχή της Σαντορίνης, βρίσκεται ένα διαμάντι. Παλιό Σινεμά που μετατράπηκε σε ένα Εστιατόριο-Οινοποιείο. Φανταστικά διαμορφωμένος χώρος, ευγενικό προσωπικό με άριστες γνώσεις πάνω στο φαγητό και στο κρασί που σου προσφέρουν. Ένα μαγευτικο εγχείρημα που πέτυχε 100% Καλή Αρχή!

  Μέσω Trip Advisor

  Ιούνιος 2019
  0
   0
   Your Cart
   Your cart is empty